The best Side of България КитайВластта е притегателна за мошениците, за алчните, за безскрупулните, за тези които искат да живеят от труда на другите и да богатеят за ваша сметка. Те казват, че ще ви гарантират законността, но законните са всъщност решетките на вашата свобода. И дори, до властта да се добере човек с чисти помисли и намерения, то той скоро ще бъде смазан, сдъвкан и изплют от системата, или ще стане част от тази система без да може да я промени, защото самото право да ви управляват нарушава вашата свобода. Не вярвайте на този който ви казва, че иска да ви управлява, за да защитава вашата Свобода – това е невъзможно.

The Betelgeuse method has think of An additional sort of democracy. The governors you will find the identical, the top positions are inherited from father to son plus the voters only pick out the type of social technique or ideology which will almost certainly govern them. The governors don’t intellect this providing They're those people who are to govern. On the list of elders, a hundred and 10 a long time outdated, told me that there was no social technique he hadn’t been in the direct of. An interesting matter is The point that the governors don't try and enrich and build the philosophical bases of the various ideologies.

стигна до там, че лихварите определят, кой ще живее в охолство и кой в мизерия, кой ще живее и кой ще умре?

Вие се продадохте, вас ви използваха и скоро ще ви изхвърлят. Вие убихте журналистиката, сега ние самите станахме журналисти. Ние самите се борим за това нашата дума да се чуе, нашето мнение да се уважава, нашите искания да се зачитат. Вие все още съществувате, благодарение назадничавостта на вашите собственици, които все още не могат да проумеят, че света се променя и че тази промяна не идва от тях, а от нас.

Ами ,ако не желаем да ни отразявате, какво правим ? Ако смятаме, че вие имахте достатъчно време за да се сетите, че е необходимо да ни отразявате, но не се възползвахте от него? Когато се зараждаха протестите, къде бяхте тогава? Ако смятаме, че сте неспособни да ни отразявате, че сте подвластни на бизнес и политически интереси, тогава какво?

– Ние имаме ясна програма за реализиране на нашата информационно-рейтингова стратегия. Първо, ще наемем специалисти, които да създадат фейсбук акаунти на всяко едно министерство, агенция и каквато и да е друга държавна структура, както и, разбира се, на по-важните и отговорни фигури в нашето правителство и управленска машина. Ще наемем персонал, който постоянно да обновява статусите по тези профили, да ги популяризира и да отговаря на гнусните манипулации, ширещи се в мрежата.

Страшна ли е революцията? Да страшна е! Особено тогава, когато е назрял момента тя да се състои. Но кога идва този момент – Тогава когато не можете да различите управляващите от мафията. Тогава, когато тези които са призвани да въздават правосъдие извършват престъпления. Тогава, когато законите се прилагат съобразно тежестта на кесията, а не съобразно тежестта на прегрешението. Тогава, когато затворите са пълни с кокошкари, а улиците с мафиоти. Тогава, когато на народа се казва, че не разбира, че не е компетентен, че не знае какво иска и затова само трябва да слуша и да изпълнява. Тогава когато интересите на обществото, са поставени в подчинение на интересите на парите. Тогава когато работодателите четат законите така, както дявола чете евангелието.

Трябва да си много прост да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат тлъсти печалби за твоя сметка, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе.

Наистина ли вярвате, че национализацията е пагубна за правилното разпределение на ресурсите на държавата, за осигуряването на достъп до богатствата на държавата на всеки един гражданин на тази държава? Нормално ли е да се търсят печалби там, където става въпрос за оцеляването на човека, за задоволяване на неговите насъщни нужди? За какво ни е тогава държавата? Защо живеем в общности, ако целта ни е да се конкурираме и ограбваме по-между си, както се опитват да ни втълпят капиталистическите изроди? Нормално ли е да търсим печалба в жаждата на жадния, глада на гладния и нуждата от дом и топлина на бездомния, човешко ли е?

Днес, господа, ние сме в благословеното положение да трупаме баснословни печалби – печалби, за които нашите предци не са си мечтали. Ние знаем, че именно когато за бедните положението е критично, когато те са поставени на ръба на оцеляването, именно тогава нашите печалби са най-високи. Сега, когато тази жалка класа се гърчи в ръцете на кризата и надава вопли срещу нас, сега е моментът да изстискаме от тях, колкото можем повече, защото те зависят от нас, а не обратно, както някои си въобразяват.

В този момент на усилен журналистически труд и репортерска самоотверженост, пиян гръцки лумпен се приближи до Миро и му задърпа микрофона в желание да се изкаже.

Here I will share with you Element of my observations, collected in the explorations I built with my ship “The Wanderer” Amongst the fewer recognised aspects of the Broad Cosmos.

Наистина ли тези, които са отишли да заграбят богатствата на по-слаборазвитите народи, водени от чисто икономически подбуди и съображения са праведници, а тези които са излезли на улиците за да протестират и потърсят сметка от управляващите и олигархичните кръгове около тях са престъпници? Наистина ли?

Страшна е за тези, които в името на read more закона вършат беззакония. Страшна е за правителствата, които са дошли не за да управляват в името на обществения интерес, а за да грабят в свое име. Страшна е за тези, за които печалбата стои над общественото благо. Страшна е за тези, които в името на парите са готови да погубят хората, Земята, че и себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *